Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (3.73 secunde)
"Europa, tot mai departe de noi" Unul dintre fondatorii Uniunii Europene, Jean Monnet, spunea ca statele europene, atunci cand actioneaza separat, sunt "prea mici pentru a garanta propriilor popoare prosperitatea necesara si dezvoltarea sociala".
In Europa nu exista loc mai frumos decat Romania", a adaugat Mark Gitenstein. ... Cred ca vor descoperi ca aici se traieste mai bine decat in mare parte din Europa.
Ministrul Corlatean si primarul Oprescu au inaugurat "Piata Francofoniei" Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, impreuna cu Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, au inaugurat, luni, Piata Francofoniei din Bucuresti, prima piata din Europa dedicata Francofoniei, in prezenta reprezentantului Secretarului General al Francofoniei, precum si a reprezentantilor Grupului ambasadelor, delegatiilor si institutiilor francofone din Romania.
Uniunea Interparlamentara (UIP), Adunarea Parlamentara a OSCE (AP OSCE), Adunarea Parlamentara a NATO (AP NATO), Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), Adunarea Parlamentara a Francofoniei (APF), Asociatia Senatelor din Europa (ASE), Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice a Marii Negre (APCEMN), Adunarea Parlamentara a Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est (AP SEECP), Forumul Parlamentar European pentru Populatie si Dezvoltare (EPF) s.a.
Potrivit unui sondaj realizat de Eurochambres, asociatia care reuneste camerele de comert si industrie din Europa, 67% dintre managerii din Romania considera ca dezvoltarea companiilor pe care le reprezinta va fi superioara anul viitor fata de 2004, spre deosebire de doar 5% care anticipeaza o evolutie negativa.
Potrivit unui studiu realizat de Bank Austria Creditanstalt la nivelul a 15 state din Europa Centrala si de Est, pentru 2004 activele existente in sistemul bancar din Romania au avut o pondere de 38% in PIB, un nivel mai redus fiind consemnat doar in Serbia, de 35%.
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
"Inspectoratul de Politie Judetean se va integra 100% in Europa. ... "S-a tot vorbit despre aceasta aderare, insa din cate am inteles noi, Europa nu isi doreste decat sa ne schimbe... ... Preturile s-au aliniat la cele din Europa, dar veniturile noastre au ramas aceleasi.
Executivul vrea sa transforme tara noastra intr-una dintre cele mai puternice economii din Europa. Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca are ambitia sa transforme Romania "in a saptea putere economica din Europa", bazandu-se pe resursele umane, naturale si financiare ale tarii.
EURES se acceseaza fie prin internet, fie prin consilierii din judetCraiovenii care viseaza sa munceasca în spatiul UE si Spatiul Economic European pot gasi locurile de munca libere pe site-ul EURES (www.eures.europa.eu), care poate fi accesat si în limba româna.
EURES se acceseaza fie prin internet, fie prin consilierii din judetCraiovenii care viseaza sa munceasca în spatiul UE si Spatiul Economic European pot gasi locurile de munca libere pe site-ul EURES (www.eures.europa.eu), care poate fi accesat si în limba româna.
EURES se acceseaza fie prin internet, fie prin consilierii din judetCraiovenii care viseaza sa munceasca în spatiul UE si Spatiul Economic European pot gasi locurile de munca libere pe site-ul EURES (www.eures.europa.eu), care poate fi accesat si în limba româna.
Banca Mondiala a finantat Romania in anul fiscal incheiat la 30 iunie, cu 349 de milioane de dolari, suma fiind una dintre cele mai ridicate acordate statelor din regiunea Europa si Asia Centrala, potrivit institutiei internationale.
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
RIU a venit in Romania in 2004, cand hotelurile Astoria si Europa din Eforie s-au afiliat la celebrul lant. ... Nu se stie exact de cand, dar cele doua hoteluri din Eforie ale milionarului Copos se prezinta acum pe toate gardurile ca fiind RIU Astoria si RIU Europa.
Suntem a treia tara, dupa Malta si Bulgaria, cu pretul cel mai mare din Europa la produsele alimentare.
La ora actuala, in Romania se vinde cea mai scumpa carcasa de porc din Europa, iar calitatea carnii autohtone nu se ridica la nivelul celei din import. ... Porcii romanesti au cea mai groasa slanina din Europa.
Energia solara va deveni energia viitorului, iar investitiile in acest domeniu vor creste foarte mult, a declarat directorul regional al GE Energy pentru Europa de Est, Rod Christie, in cadrul Forumului Energetic Regional "FOREN", la Constanta."Cred ca in urmatorii cinci ani veti vedea o schimbare importanta in ceea ce priveste energia solara.
Potrivit europass.cedefop.europa.eu, acest portofoliu reprezinta un nou mod de a ajuta oamenii sa îsi faca aptitudinile si competentele usor si clar de înteles în Europa (Uniunea Europeana, EFTA/EEA si tarile candidate), atunci când planifica sa se înscrie într-un program de studii sau de formare profesionala sau atunci când îsi cauta un loc de munca în strainatate.  Documentele care trebuie completate de candidat CV-ul Europass îl înlocuieste pe cel European lansat în 2002 si va permite sa va faceti cunoscute competentele si calificarile.
Desi turbulentele internationale au efecte globale, fundamentele relativ stabile ale pietei imobiliare locale ofera inca oportunitati de investitii in Bucuresti", se arata intr-un raport privind piata investitiilor din Europa in trimestrul al treilea realizat de compania de consultanta imobiliara Atisreal, parte a grupului francez BNP Paribas.
google-analytics.com